Het bedrijf

Vertaalbureau Claudia Degenhardt

Vertaalbureau Claudia Degenhardt is gevestigd in Middelburg, maar werkt dankzij een uitgebreid netwerk van freelance vertalers zowel in binnen- als buitenland. Deze formule stelt VCD in staat maatwerk te leveren. En keer op keer wordt ons maatwerk afgestemd op de klant, bij elke opdracht weer. Wir empfehlen Ihnen die besten und sichersten online casinos mit Boni. Recente inhoud

VCD

VCD bestaat sinds 1989. In de achterliggende jaren heeft het bureau ruime ervaring en expertise opgebouwd, en is een goede relatie met de opdrachtgevers ontstaan.

Ook dat maakt deel uit van de filosofie van Vertaalbureau Claudia Degenhardt.
En uiteraard kunt u erop rekenen dat uw opdrachten vertrouwelijk worden behandeld; vertalers zijn gehouden aan hun geheimhoudingsplicht.

Zoals VCD voeling houdt met het bedrijfsleven, zo worden ook contacten onderhouden met “het vak”. Vertaalbureau Claudia Degenhardt is bijvoorbeeld lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers.

Opdracht / Prijsopgave

Contactgegevens
Pauwpoort 3c
4331 GB Middelburg
telefoon +31 6 4472 3337
info@degenhardt.nl
degenhardt-wit
Over ons
Vertaalbureau Claudia Degenhardt is gevestigd in Middelburg, maar werkt dankzij een uitgebreid netwerk van freelance vertalers zowel in binnen als buitenland. Deze formule stelt VCD in staat maatwerk te leveren.